TRANSFORMATIE KANTOORGEBOUW

Centacon heeft een haalbaarheidsstudie uitgevoerd naar de transformatiemogelijkheden van een leegstaand kantoorgebouw in Den Haag. Uiteindelijk heeft deze analyse geresulteerd in een haalbaar concept, waarbij leegstaand kantorenvastgoed wordt getransformeerd naar een Short Stay Complex voor huisvesting van arbeidsmigranten. Het project van Centacon is door de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties geselecteerd voor deelname aan een experimentenprogramma, zie publicatie.

lees meer   |  


VERDUURZAMING KANTOORGEBOUW

In het kader van de verduurzaming van het eigendom van een buitenlands beleggingsfonds, heeft Centacon een studie uitgevoerd naar de mogelijkheden een gedateerd kantoorgebouw te renoveren naar de huidige duurzaamheidsmaatstaven.

lees meer   |  


RESIDENCE EMMA

Op een unieke plek in de stad Den Haag wordt aan de Jozef Israėlslaan nabij het Rosarium een stadsvilla van 780 m2 gerealiseerd, ontworpen door de in 2007 met de Aga Khan prijs onderscheiden architect Dick van Gameren van Dick van Gameren architecten B.V. te Amsterdam.

lees meer   |  


Villa Willem II

Op een bijzondere locatie in het centrum van Den Haag ligt aan de Schelpkade een royaal terrein van ruim 600 m2 met daarop een voormalig schoolgebouw. Het bestaande gebouw wordt grondig gerenoveerd, waarbij aan de achterzijde in stijl een veranda wordt toegevoegd met uitzicht over de tuin. Hierdoor ontstaat een ruime vrijstaande villa met een oppervlakte van ca. 300 m2. Centacon combineert in dit project haar 25 jaar lange ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardige renovaties met de wensen van de toekomstige eigenaar van deze villa. Bent u benieuwd geworden naar deze bijzondere locatie om de hoek van het Nassauplein voor uw toekomstige droomhuis inclusief tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein, dan kunt u contact opnemen met Centacon B.V. of de verkopende makelaar.

lees meer   |  
 


projectenoverzicht   projecten in ontwikkeling