Geschiedenis

In 1987 is Centacon van start gegaan als actieve speler in het veld van renovatie en nieuwbouw. Gaandeweg is het initiëren en begeleiden van hoogwaardige renovatieprojecten een specialisme geworden. Centacon richt zich daarbij niet alleen op monumenten, maar ook op oudere gebouwen die stadsbepalend zijn en/of in schoonheid uitmunten. Stuk voor stuk projecten, die het waard zijn gebleken om voor de toekomst te behouden. Met gedurfde, innovatieve en architectonisch hoogstaande oplossingen ontstaan tijdloze gebouwen op markante plekken.

 
  |  


kernactiviteiten

De herontwikkeling van monumenten en de bouw van kantoren rekent Centacon tot haar kernactiviteit. De uitdaging ligt in het feit dat elk project uniek is en een eigen unieke oplossing behoeft. Elk project, van grote of minder grote omvang, kenmerkt zich door kwaliteit en duurzaamheid en is het resultaat van een zorgvuldige aanpak. Het bedenken van oplossingen om een optimale werkomgeving voor de gebruiker te creëren, is een voortdurend aandachtspunt. Een uitgekiende combinatie van ruimtelijkheid en materialisatie staat er borg voor, dat de werknemer zich thuis voelt op kantoor. Ook in de woningmarkt heeft Centacon een tweetal projecten gerealiseerd.

 
  |  


bedrijfsvoering

Als kleine organisatie werkt Centacon flexibel en daadkrachtig. Korte communicatielijnen kenmerken de bedrijfsvoering. Grote betrokkenheid in alle fases van het bouwproces zijn daarvan het logische vervolg. Op deze wijze hebben cliënten altijd twee vaste aanspreekpartners gedurende het volledige ontwikkel- en bouwtraject.

 
  |  organisatie